Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

De vakantieperiode komt eraan

Heb jij nog geen reis- en/of annuleringsverzekering of dient de huidige dekking veranderd te worden? Bel ons dan gerust voor een passend advies.

Tegenwoordig heb je de mogelijkheid om een reisverzekering kortlopend of doorlopend af te sluiten. Echter is het vaak duurder om voor iedere vakantie een kortlopende reisverzekering af te sluiten.

Wanneer kies je voor een doorlopende reisverzekering?

Een kortlopende reisverzekering is gericht op één vakantie. Je bent eenmalig de premie en poliskosten verschuldigd en na de vakantie eindigt de dekking van de reisverzekering weer. Zodra je een nieuwe vakantie boekt, kun je hiervoor een kortlopende reisverzekering afsluiten. Echter betaal je dan ook weer poliskosten, waardoor het in verhouding niet altijd voordelig is. 

Ga je vaker dan één keer per jaar op vakantie? Dan ben je met de doorlopende reisverzekering vaak al voordeliger uit. De doorlopende reisverzekering biedt ook dekking bij weekendjes weg.

Vergeet de annuleringsverzekering niet

Wat als er zich een situatie voordoet waardoor jij niet op vakantie kan gaan? De annuleringsverzekering kan hiervoor dekking bieden, waardoor de reissom vergoed kan worden. De annuleringsverzekering kan zowel kortlopend als doorlopend worden afgesloten, maar ook hier blijkt dat dit doorlopend in verhouding goedkoper is.

Passend advies nodig? Bel ons dan op 0544-377452

Mocht jij al een reisverzekering via ons hebben afgesloten, dan is het altijd verstandig om te controleren of de huidige dekkingen nog wel bij jouw geboekte vakantie(s) passen. 

                - Boek jij bijvoorbeeld verschillende accommodaties in één vakantie, heb jij de dekking
                  samengestelde reis dan wel meeverzekerd op de annuleringsverzekering?
                - Ga jij buiten Europa op vakantie? Dient de dekking dan niet aangepast te worden
                  naar wereld?


Daarnaast kan jij ook bij ons terecht als jij nog geen reisverzekering hebt, maar hier wel advies in wenst te krijgen. Bel ons dan gerust, wij helpen jou graag!

 


Bovenstaand nieuwsbericht is gepubliceerd op 24-06-2019. Dit bericht is met veel zorg en aandacht samengesteld. Desondanks kunnen wij niet volledig instaan voor de correctheid, volledigheid of actualiteit van de informatie.
Maak een afspraak met ons om de meest recente informatie te ontvangen.